Vadászat menete

Jelentkezés:

Töltse ki a honlapon található jelentkezési lapot (JELENTKEZÉSI LAP), amit juttasson vissza a info@vkmvt.hu e-mail címre.
Az Ön igényei szerint összeállítjuk és elküldjük a legoptimálisabb ajánlatot. Amennyiben az ajánlat elnyerte tetszését, küldje el számunkra a vadászaton résztvevők adatait (név, útlevélszám vagy személyi igazolvány száma, fegyvertartási engedély vagy vadászati engedély száma, EU-fegyverútlevél,). A fegyverbehozatalhoz szükséges a meghívólevél küldése, ehhez tudnunk kell a fegyver típusát, kaliberét és a behozandó lőszer mennyiségét.

Szerződés:

Miután minden részletét egyeztettük az itt töltött napoknak, elkészítjük a vadászati szerződést, amit aláírva vissza kell juttatnia irodánknak, ettől kezdve az Ön foglalása érvényes. A szerződés alapján, elküldjük a fegyverbehozatalhoz szükséges meghívólevelet, a részletes útleírást, majd lefoglaljuk a terület közelében található Önnek legmegfelelőbb szállást.  Igény esetén tolmácsról gondoskodunk. Lehetőségeinkhez képest a vadászatokon személyesen is jelen vagyunk.

Elszámolás:

A vadászat végeztével a hivatásos vadásszal egyeztetve kitöltik a lőjegyzéket, amely az elszámolás alapját képezi. Ez tartalmazza az elejtett vadak és az igénybe vett szolgáltatások listáját, mely alapján cégünk elkészíti Ön felé a vadászat elszámolását. A gímbika esetében az elszámolás alapjául szolgáló agancssúly a kifőzést követő 24 órás nagykoponyás súly! Az őzbak estében az elszámolás alapjául szolgáló agancssúly, a kifőzést követő 24 órás kiskoponyás  súly! Muflon kos estében az elszámolásnál a két csigahossz átlagértéke a mérvadó! Vadkan esetében a két nagyagyar hosszának átlagértéke a mérvadó. Minden trófea mérése hivatalos trófeabírálaton történik.
A sikeres vadászatok után igény szerint díjazásért gondoskodunk a trófeák kikészítéséről és bírálatáról. Amennyiben Ön nem tudja megvárni a trófeabírálatokat hazánkban, úgy lehetőség van a trófeák külföldre szállítására is.
 
A számla euróban vagy forintban kerül kiállításra, a fizetés pedig a helyszínen készpénzben vagy utalással történik. 
arlista